fbpx
Teun Zevenhek

Ervaringen

Nadat ik me tientallen jaren lang heb verzet tegen de gedachte, dat ik regelmatig wat zou moeten bewegen en mij door mijn vrouw had laten overhalen om het toch eens te proberen, ga ik nu met plezier twee keer per week onder leiding van Teun hard aan het werk. Ik merk dat ik door de oefeningen die Teun me laat doen niet alleen sterker word, maar me ook beter voel én rechterop ben gaan bewegen. Het mooie aan de wijze waarop Teun me begeleidt, is dat hij me op mijn lijf gerichte oefeningen laat doen waar ik echt wat aan heb, en dat hij me heel vriendelijk stimuleert nog net een beetje beter mijn best te doen. Door de oefeningen die Teun me laat doen is mijn houding enorm verbeterd. Zo was het een half jaar geleden nog pijnlijk om gewoon plat op mijn rug te liggen (zonder kussen), terwijl ik dat nu met gemak en plezier doe.

Bart van Reeken

Advocaat

Bij Teun was ik vooral op zoek naar iemand die mij specifiek verder kon helpen in mijn sport. Teun heeft goed onderzocht wat er voor mij nodig was om beter te kunnen autoracen. We zijn systematisch aan het werk gegaan met specifieke core stabiliteit, heup mobiliteit, explosieve kracht, houding en focus. Vooral focus is een belangrijke factor, waar de temperaturen soms hoog oplopen en je je 30 tot 60 minuten moet kunnen focussen. Ik heb gemerkt dat zowel mijn lichaam als geest een stuk sterker zijn geworden. Na ons traject zat ik aanmerkelijk rustiger in de auto en was ik beter in staat mij lange tijd volledig te focussen. Ik kan Teun zeker aanbevelen bij anderen. Met name jouw kennis en kunde alsook je vindingrijkheid vond ik erg sterk.

Jesse van Kuijk

AUTOCOUREUR PORSCHE GT3

“Een uur krachttraining onder leiding van Teun vliegt voorbij, ondanks de vaak pittige oefeningen. Ik word ondertussen wel mooi sterker en fitter. Dat zo’n uur voorbij vliegt is omdat Teun niet alleen een heel fijne en deskundige trainer is, die zijn werk heel serieus neemt, maar ook als persoon zeer aangenaam is (enthousiast, grappig, positief, gedreven, zo nodig zorgzaam en niet onbelangrijk, respectvol). 
Ik kan het daarom iedereen aanraden die op een gecontroleerde, veilige en prettige manier wil trainen. 
Zeker ook als je net als ik met een “ oude” blessure zat.”

Annemiek

Rechter

Na jaren vol goede moed beginnen en binnen no-time ook weer stoppen met sporten, kwam ik bij Teun terecht. Voor zolang het duurt dacht ik nog… 
Enfin, ruim anderhalf jaar later ga ik, tot mijn eigen verbazing, nog steeds met veel plezier twee keer per week trainen met Teun. De persoonlijke begeleiding van Teun zorgt ervoor dat ik gecontroleerd en een op-mijn-lijf geschreven programma voorgeschoteld krijg dat nog elke keer uitdaagt en door het elke-paar-weken veranderende schema nooit verveelt. 
 
Naast het feit dat ik m’n lichaam zie veranderen, merk ik dat door de variëteit aan oefeningen mijn stabiliteit, kracht, mentale en fysieke fitheid enorm vooruit gaat. 
Zijn enthousiasme, zijn kennis, zijn humor en zijn continue betrokkenheid maken van Teun een coach op meerdere vlakken dan sport alleen en dat werkt aanstekelijk. Teun heeft de gave de juiste toon te vinden zodat je jezelf nèt dat beetje extra laat geven waardoor je met nèt wat meer voldoening en trots de deur weer uitloopt. 
Teun luistert naar jouw wensen en vertaalt deze naar de juiste oefeningen zodat je je doelstellingen bereikt, en in mijn geval overtreft. 
 
Eenieder die zowel fysiek als mentaal naar een volgend plan getild wil worden raad ik Teun volmondig aan. Voor elk niveau weet hij de training dusdanig te maken dat je, ondanks de spierpijn, weer uitkijkt naar de volgende! 

Ilana Alster

Hoofd Finance

Voordat ik bij Teun begon met trainen was ik vaak moe en lusteloos. Tijdens colleges viel ik zelfs in slaap. Ik kwam er achter dat mijn eetgewoontes erg matig waren. Daarnaast had ik vaak last van mijn onderrug, wat mij het werken vaak belemmerde. 

Tegenwoordig voel ik mij een stuk energieker. Mijn conditie is verbeterd en ik voel dat ik  fysiek alles aan kan. Mijn rugpijn is helemaal weg, ondanks dat ik zwaardere dingen dan ooit optil. Ik ben tevens een stuk gezonder gaan leven en ben mij meer bewust geworden van wat mijn lichaam nodig heeft om gezond te blijven. 
De begeleiding van Teun is altijd prettig en is erg doelgericht. 
De trainingsmomenten zijn erg leerzaam. Tussen de oefeningen door is er tijd voor een leuk praatje, maar als de rust over is, wordt er weer hard gewerkt. De trainingen zijn altijd uitdagend. Nog nooit ben ik weggelopen met het idee dat ik  mijn portie bewegen niet heb gehad. Altijd moe, maar erg voldaan. 

Teun luistert goed naar wat iemand wil, wat iemands doelen zijn. Hij geeft zijn mening over deze doelen en beargumenteert zijn mening altijd goed en professioneel. Ik merk aan onze trainingen dat ik altijd door blijf leren. Teun daagt mij elke training uit, waardoor mijn grenzen worden verlegd. 

Ik ben Teun dankbaar voor een sterker leven en een sterker lichaam.

Fleur Maljers

pedagoog

Teun is een uiterst professionele personal trainer. Voordat we begonnen heeft hij duidelijk in kaart gebracht hoe ik er op dat moment fysiek voor stond. Vervolgens hebben we samen gesproken over mijn doelen en op basis daarvan heeft hij een trainingsschema opgezet. Daarbij heeft hij ook rekening gehouden met mijn favoriete sport, voetbal en merk ik dat ik sterker word op het voetbalveld. Er zit een goede opbouw in de trainingen en tijdens de trainingen geeft Teun hele duidelijke aanwijzingen. Ik heb zelf veel getraind in het verleden en ik dacht dat ik het allemaal wel snapte, maar door kleine technische aanpassingen bij verschillende oefeningen merk ik dat ik deze nu beter uitvoer dan voorheen. We hebben de eerste 8 trainingen gefocust op de techniek en op het sterker maken van mijn zwakheden zoals bijvoorbeeld mijn core, waardoor ik nu verantwoord kan gewichtheffen en elke week meer gewicht kan optillen. Naast dat Teun een hele goede trainer is, is hij ook heel prettig in de omgang en is er tussen het harde werken door plek voor een goed gesprek en een geintje hier en daar.

David Winter

Zelfstandig Ondernemer

Teun is een trainer naar ons hart: altijd op zoek naar je grens, streng doch rechtvaardig, maar ook met een hoop lol. De reden om naar Teun te gaan was om écht fit te worden. We gingen daarvoor wel een aantal keer per week naar de sportschool, maar boekten niet het gewenste resultaat. Teun bouwde een duidelijk plan voor ons en bracht ons stap voor stap naar ons doel. En ja, we zijn zeker fitter en sterker (en ik kwam eindelijk echt van mijn rugklachten af). Waar je soms zelf denkt dat je iets niet kan, weet Teun je op de juiste manier te begeleiden.

Robert & Marleen

Advocaat & Consultant